valkommen4

twisk
Senast uppdaterad: 2019-11-15
saphiras
senastenytt
Saphira's är en marsvinsuppfödning belägen i sydvästra Skåne. Uppfödningen har funnits sedan 2008 och är godkänd och registrerad i Svenska Marsvinsföreningen. 

Hos oss finns raserna Nonself/crested black, lilac och chocolate tan/fox/otter, samt Self/crested lemon. Här finns även några enstaka california. 

Min ambition är att föda upp friska, trevliga och fina marsvin. 
- 14 november - 
Viola och Ödmjuk har fått sina bebisar. Viola har fyra fina och friska bebisar (2+2), men Ödmjuk förlorade tyvärr sina efter en svår förlossning. En eller två bebisar kommer stanna här och två kommer bli till salu. Jag börjar beta av intresselistan idag :)

- 5 november -
Nu går vårt husbygge in på slutspurten, vilket innebär att jag kommer ha väldigt lite tid för att svara på mail och att göra uppdateringar här. Jag ska göra mitt bästa, men tiden som finns över läggs ju så klart hellre på djuren, som ni säkert förstår. I december flyttar vi äntligen in till vårt efterlängtade hus!

 


 

Vad har hänt sedan senast?

Juli

2019-08-06 18:29 | 0 kommentarer

Juli och jag och sambon påbörjade äntligen vår semester. Förutom några lata dagar har det även blivit mycket packande med tanke på att vi flyttar i augusti. På marsvinsfronten har månaden varit lugn och inte särskilt händelserik.