valkommen4

twisk
Senast uppdaterad: 2019-11-15
saphiras
senastenytt
Saphira's är en marsvinsuppfödning belägen i sydvästra Skåne. Uppfödningen har funnits sedan 2008 och är godkänd och registrerad i Svenska Marsvinsföreningen. 

Hos oss finns raserna Nonself/crested black, lilac och chocolate tan/fox/otter, samt Self/crested lemon. Här finns även några enstaka california. 

Min ambition är att föda upp friska, trevliga och fina marsvin. 
- 14 november - 
Viola och Ödmjuk har fått sina bebisar. Viola har fyra fina och friska bebisar (2+2), men Ödmjuk förlorade tyvärr sina efter en svår förlossning. En eller två bebisar kommer stanna här och två kommer bli till salu. Jag börjar beta av intresselistan idag :)

- 5 november -
Nu går vårt husbygge in på slutspurten, vilket innebär att jag kommer ha väldigt lite tid för att svara på mail och att göra uppdateringar här. Jag ska göra mitt bästa, men tiden som finns över läggs ju så klart hellre på djuren, som ni säkert förstår. I december flyttar vi äntligen in till vårt efterlängtade hus!

 


 

Vad har hänt sedan senast?

Babyboom - många fina hanar till salu!

2018-06-19 14:31 | 0 kommentarer

trion

Vårens kullar har äntligen anlänt och jag kan bara säga wow! Vilka fantastiska små pärlor som hade gömt sig i magarna! Merparten av bebisarna är små hanar som kommer att behöva nya, härliga hem i sommar! Här finns både så att man kan få två små, men jag erbjuder även vuxen + bebis till en lite lägre kostnad. Färgskalan är minst sagt utbredd. Här finns små karameller i vitt, cream, saffron, lemon och DE golden. Alla blir pussade på varje dag och vill ha seriösa hem med mycket kärlek!