aktuellt

Senaste nytt direkt från marsvinsuppfödningen.

Define Ben

2018-01-24 18:23

ben2

Jag måste presentera min nya, förhoppningsvis blivande avelshane; Define Ben! Ben är en supertjusig Self lemon med härligt kall färg, fullkomligt underbara öron och vackra ögon. Han kom hit i samband med sista utställningen i Landskrona förra året och har utvecklats och vuxit massor sedan dess, det går verkligen föööör fort ibland! 

Ben bor tillsammans med Fritz och jag tycker att de fungerar riktigt bra ihop! Ben har än så länge inte varit någon påstridig, jobbig tonårshane, utan det är liksom bara frid och fröjd hela tiden. Fritz är en fin storebror som Ben ser upp mycket till, men så är det ju också en himla cool kille, så klart

ben

I mars ska Ben följa med på utställning i Landskrona och faktiskt kommer han debutera direkt i seniorklassen, för han hinner precis fylla fem månader när det är dags. Jag hoppas han hinner samla ihop kroppen lite och inte representerar den långsmala varianten unghanar som man ju ofta har i den åldern. Vi får se! 

Jag har även spirande avelsplaner för Ben, om allt går som planerat. Han är obesläktad med alla mina lemons och lemonbärare och kan antagligen bidra med massor av fina egenskaper. Jag tycker absolut att han verkar extremt lovande så det ska bli en fröjd att fortsätta följa hans utveckling!


2 kommentarer

Namn: Sanni
Tidpunkt: 2018-01-25 23:27
Åh, vilken snygging!

Namn: Sofie
Tidpunkt: 2018-01-26 14:19
Tack! Hoppas verkligen snyggheten går i arv

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S