valkommen4

twisk
Senast uppdaterad: 2020-02-18
saphiras
senastenytt
Saphira's är en marsvinsuppfödning belägen i sydvästra Skåne. Uppfödningen har funnits sedan 2008 och är godkänd och registrerad i Svenska Marsvinsföreningen. 

Hos oss finns raserna Nonself/crested black, lilac och chocolate tan/fox/otter, samt Self/crested lemon. Här finns även några enstaka california. 

Min ambition är att föda upp friska, trevliga och fina marsvin. 
- 18 februari -
Jag har några marsvin till salu, kika in under "Söker nya hem" och/eller maila för mer info!

- 23 januari - 
Nu är Dolly parad med Ice.

- 22 januari -
Amali har fått tre fina hanbebisar! 

 


 

Tankar och betraktelser

Bebisar vill snart titta ut..!

2018-01-22 10:08

Då var det dags för nedräkning igen! Damen som är först ut att få bebisar i år är ingen annan än vackra Hill's Ritzy, en american crested saffron. Dessa underbara saffransamerikanare har jag tyvärr inte plats för, så Ritzy är mer av en maskot än en ras som jag satsar på i sig. Hon väntar dock bebisar tillsammans med Leon som är crested lemon - så eventuellt kan det tänkas bli några amerikanare ändå (men troligtvis inte med 100% vitt i cresten) i både lemon och saffron. Själv drömmer jag om en knubbig hona i valfri färg!   

Ritzy är handparad med Leon, men förvirrad som jag är vissa dagar, har jag tyvärr inte antecknat vilken dag detta skedde! Hur dumt är inte det? Gissningsvis är det inte längre än två veckor kvar på dräktigheten och jag försöker att inte låta mig luras allt för mycket av att hon redan har gått upp 500 gram(!) 

ritzy ritzy2


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S