valkommen4

twisk
Senast uppdaterad: 2020-02-18
saphiras
senastenytt
Saphira's är en marsvinsuppfödning belägen i sydvästra Skåne. Uppfödningen har funnits sedan 2008 och är godkänd och registrerad i Svenska Marsvinsföreningen. 

Hos oss finns raserna Nonself/crested black, lilac och chocolate tan/fox/otter, samt Self/crested lemon. Här finns även några enstaka california. 

Min ambition är att föda upp friska, trevliga och fina marsvin. 
- 18 februari -
Jag har några marsvin till salu, kika in under "Söker nya hem" och/eller maila för mer info!

- 23 januari - 
Nu är Dolly parad med Ice.

- 22 januari -
Amali har fått tre fina hanbebisar! 

 


 

Tankar och betraktelser

Utflyttade grisar

2018-01-30 15:27

Ett litet gäng små och lite större grisar har under veckorna som gått flyttat till nya fantastiska hem! Jag hoppas ni alla vet att jag är oerhört tacksam för att just ni tar hand om "mina bebisar" på allra bästa sätt! Det är en oerhört viktig del av min roll som uppfödare att bistå mina köpare med information, tips och stöd inför marsvinsköp och även efter köpet. Jag hoppas att alla känner sig nöjda med hur de har blivit bemötta och så klart att marsvinen är just precis de guldklimpar som ni har önskat er! STORT TACK och fortsatt lycka till med alla godingar! 

lupin2

På bild visas Saphira's Lupin, en liten fighter som länge var nästan hälften så stor som sina syskon, men som krigade och kämpade och gav aldrig upp. Hans livsglädje övervann allt! En helt fantastisk liten kille som har gett mig massor av inspiration.


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S