valkommen4

twisk
Senast uppdaterad: 2019-06-22
saphiras
senastenytt
Saphira's är en marsvinsuppfödning belägen i sydvästra Skåne. Uppfödningen har funnits sedan 2008 och är godkänd och registrerad i Svenska Marsvinsföreningen. 

Hos oss finns raserna Nonself/crested black, lilac och chocolate tan/fox/otter, samt Self/crested lemon. Här finns även några enstaka california. 

Min ambition är att föda upp friska, trevliga och fina marsvin. 
- 19 juni -
Vaniljmunk har blivit reserverad och till salu-sidan har blivit uppdaterad med en ny hona till salu.

- 15 juni -
Ny kull född! Se de små sötnosarna här.

- 19 maj -
Ny bild på Jama.

- 16 maj -

Hemsidan har fått en ny, uppfräschad look!

 


 

Vad har hänt sedan senast?

Sedan sist...

2018-03-08 14:07

I skrivande stund kommer regnblandat snö från himlen och det känns som att det är långt kvar till våren. Men här hos marsvinen blomstrar det i alla fall! 
kull4182
Sedan sist har några kullar till sett världen för första gången! Min röda hona Nouka nedkom med en jämn, jättefin kull så sent om i förrgår. Äntligen ser det ut som att jag har fått en röd liten hona att spara! I tillägg kommer jag att spara den lilla lemonhanen Champagne, samt den vita hanen Superstar från Younis kull och eventuellt en röd hane från Shereens kull, men där är jag inte helt säker ännu. Det är svårt att spara hanar eftersom de ska bo i par och inte kan gå i flock, men när det kommer så många fina och mysiga killar blir det svårt att hålla sig ifrån dem. ;) 

Vi har även hunnit med en utställning i Landskrona. Resultatmässigt blev det ingen jättehit - men finaste lilla Stjärna slog till med att få cert och bli BIR J reserv, samt blev klassvinnare med silverkort i petten! Fantastisk liten tjej det där! Så himla mysig och go! 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S