HONOR

Just nu finns honorna Grapely Admired och Tusensköna till salu.

De säljes allra helst tillsammans, men kan flytta till olika hem om honor redan finns i det nya hemmet. Klicka på deras bilder undertill för att läsa mer om dem. 

HANAR

Letar du efter hanar finns hanarna Superstar Status och Vaniljmunk till salu. Killarna bor inte tillsammans och kan därför inte heller flytta tillsammans, men gärna var för sig tillsammans med vars en bebishane ur någon av de kommande kullarna.

KASTRATER

Eventuellt kan hanen Vaniljmunk kastreras.

Saphira's Eldglöd
Saphira's EldglödFörstora bild
Saphira's Eldglöd

 
Kön:Hane/Kastrat
Pris:1 200 kr

ELDGLÖD
Ras & färg: Self red
Född: 2018-06-26

Eldglöd är en kille som är lite rädd och ängslig av sig. Han behöver en lugn, marsvinsvan matte/husse och väldigt gärna någon eller några trygga honor att leva med. Jag är helt säker på att Eldglöd blir en superb kastrat och att det kan bidra till att han blir en tryggare kille, eftersom han kommer att få vara "tuppen i hönsgården" och kommer ha fullt upp med att ha koll på sina tjejer. 

Eldglöd kastreras den 5/3 och behöver där efter kurera sig i några veckor innan han är leveransklar. 

Reserverad till familjen Wådell


Tillbaka

Lämna en intresseanmälan!

Lämna en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan. Frågorna är till för att jag ska kunna bilda mig en första uppfattning av dig/er. Är det något du/ni undrar om marsvin, dess skötsel eller annat är det bara att fråga på!