HONOR

Just nu finns honorna Fairy Dance, Grapely Admired och Tusensköna till salu.

De säljes allra helst tillsammans, men kan flytta till olika hem om honor redan finns i det nya hemmet. Klicka på deras bilder undertill för att läsa mer om dem. 

HANAR

Letar du efter hanar finns hanarna Superstar Status och Eldglöd till salu. De här hanarna bor inte tillsammans och kan inte heller säljas tillsammans, men där emot säljs de mycket gärna med vars en bebishane från vårens kommande kullar! Klicka på deras bilder undertill för att läsa mer om dem.

Saphira's Eldglöd
Saphira's EldglödFörstora bild
Saphira's Eldglöd

 
Kön:Hane
Pris:400 kr

ELDGLÖD
Ras & färg: Self red
Född: 2018-06-26

Eldglöd är en eldig kille med mycket spring i benen. Öronen står allt jämnt på svaj och gör att charmfaktorn blir hög. Eldglöd behöver en lugn, marsvinsvan matte/husse och gärna en trygg och framåt vuxen hane som kan fortsätta lära honom att inte allt är livsfarligt. Han kommer bli en fantastisk liten superhjälte bara han får utrymme och tålamod att utvecklas i sin egna takt.

Kastreras i november och kommer efter det kosta 1200 kr.


Tillbaka

Lämna en intresseanmälan!

Lämna en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan. Frågorna är till för att jag ska kunna bilda mig en första uppfattning av dig/er. Är det något du/ni undrar om marsvin, dess skötsel eller annat är det bara att fråga på!