HONOR

Just nu finns honorna Fairy Dance, Grapely Admired och Tusensköna till salu.

De säljes allra helst tillsammans, men kan flytta till olika hem om honor redan finns i det nya hemmet. Klicka på deras bilder undertill för att läsa mer om dem. 

HANAR

Letar du efter hanar finns hanarna Superstar Status och Eldglöd till salu. De här hanarna bor inte tillsammans och kan inte heller säljas tillsammans, men där emot säljs de mycket gärna med vars en bebishane från vårens kommande kullar! Klicka på deras bilder undertill för att läsa mer om dem.

Saphira's Grapely Admired
Saphira's Grapely AdmiredFörstora bild
Saphira's Grapely Admired

 
Kön:Hona
Pris:450 kr

GRAPE

Född: 2018-06-01
Ras & färg: Am crested saffron (ej fullcrestad)

Grape är en fantastisk söt och charmig liten tjej som föddes i en stor kull där mamman dog efter några dagar. Hela syskonskaran sattes verkligen på prov direkt men överlevde tack vare att en annan hona började producera lite mjölk, samtidigt som de fick mjölkersättning från mig. Grape har alltså varit en kämpa från första början och är en alldeles speciell tjej som jag nu söker efter ett livslångt och kärleksfullt hem åt; gärna tillsammans med Fairy Dance och Tusensköna. 

grape2


Tillbaka

Lämna en intresseanmälan!

Lämna en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan. Frågorna är till för att jag ska kunna bilda mig en första uppfattning av dig/er. Är det något du/ni undrar om marsvin, dess skötsel eller annat är det bara att fråga på!