nyahem

Här finner du de marsvin som letar efter nya hem just nu.
Kolla även in Väntade kullar för att se vad som är på gång.

punkter
  

VALDEMAR och KILEONIA
Bild kommer

VALDEMAR
Född: 2019-11-11
Ras & färg: Nonself black otter
Kön: Hane

Valdemar är en fantastiskt fin hane som redan har ett cert i bagaget och stor potential att ta hem flera. Mycket balanserad teckning. Nyfiken kille som gärna kommer fram, men som fortfarande är lite blyg.

KILEONIA
Född: 2020-10-13
Ras & färg: Self black
Kön: Hane

Lilla Kileonia kommer direkt från Kasatka's uppfödning för att bli en ny liten partner in crime tillsammans med Valdemar. Han är den mjukaste lilla grisen man kan tänka sig och verkar vara en mild och mjuk kille. Kileonia har superfina sloköron och gnistrande blank, svart päls.

Valdemar och Kileonia bor just nu i en bur om 150x60 cm och vill gärna flytta till någon som kan erbjuda ungefär samma burstorlek eller större.

Killarna blir leveransklara tillsammans i december.

900 kr

BEN och JERRY

ben4
Ben
BEN
Född: 2017-09-17
Ras & färg: Self lemon
Kön: Hane

Ben är en mycket fin lemonhane som tyvärr inte kan bidra mer i avel hos mig och som därför letar efter ett sista perfekt hem där han tillsammans med en ny kompis kommer få all uppmärksamhet. 

JERRY
Född: 2020-10-21
Ras & färg: Eng crested lemon
Kön: Hane

Jerry fick sitt smeknamn när han flyttade in till Ben och de fann varandra direkt. Lilla Jerry är en fantastiskt söt liten hane med jättefin färg och god typ, men med lite korta öron och lite öppen crest. Han får stort stöd av Ben som är en självsäker och framåt hane. Jag tror och hoppas att de blir ett fint radarpar!  

Ben och Jerry vill bo i en bur om minst 150x60.

Killarna blir leveransklara tillsammans i början av december.

900 kr

Köpvillkor
Jag månar om att hitta rätt och riktigt bra hem åt de marsvin jag säljer. Det är viktigt att du som köpare samtycker till köpvillkoren samt känner dig informerad om vad som gäller vid ett marsvinköp. Läs igenom mina köpvillkor här.

Priser
Marsvinsungar: 500 kr
Vuxna marsvin: 300-500 kr
Kastrater: 1200 kr

Cotopaxi
saphiras2
Godkänd och registrerad uppfödare i Svenska marsvinsföreningen

Första kontakten
Fyll i formuläret längst ner på den här sidan och berätta lite om dina marsvinsplaner och vad just du kan erbjuda för hem. Informationen gör att jag kan hjälpa dig med råd och även får en känsla av vem du är och om du kan passa som köpare till mina marsvin.

- Hem som kan erbjuda bur om 150x60 cm eller större prioriteras.
- Hem som söker hona till befintlig flock i stor bur prioriteras.

Du behöver inte ha haft marsvin tidigare, men då bör det framgå att du är väl påläst om vad marsvin är för slags djur och hur de bäst ska hållas och skötas.

Reservera marsvin
När vi diskuterat igenom dina marsvinsplaner och allt känns bra för oss båda går det att reservera marsvin. Det görs genom att du swishar eller överför 100 kr/marsvin som dras från köpesumman. Det går inte att reservera ofödda bebisar. Reservationen är menat som en försäkran för oss båda; för min del att det finns ett seriöst och bra hem som väntar på marsvinet och för din del att marsvinet hålls till dig och inte säljs till någon annan. Om köparen ångrar sig eller slutar höra av sig/slutar svara på mina meddelanden upphör reservationen och pengarna återbetalas ej.

Om vi inte redan har diskuterat avhämtning och/eller leverans börjar vi i samband med detta steg även att planera för detta.

Avhämtning och leverans
Marsvinen hämtas hos oss i Häljarp (söder om Landskrona). Jag kan även ta med marsvinen när jag åker iväg på utställning. Bor du inom Skåne är jag behjälplig med leverans mot körersättning - om jag inte har ärenden i trakten, då behöver jag givetvis inte få någon ersättning. Jag försöker alltid göra mitt bästa för att det ska bli så bra och smidigt för både mina djur och köpare.

Skicka en intresseanmälan!

Lämna en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan. Frågorna är till för att jag ska kunna bilda mig en första uppfattning av dig/er. Är det något du/ni undrar om marsvin, dess skötsel eller annat är det bara att fråga på!