nyahem

Här finner du de marsvin som letar efter nya hem just nu.
Kolla även in Väntade kullar för att se vad som är på gång.

punkter
  

VALDEMAR och BEBISHANE
Bild kommer

VALDEMAR
Född: 2019-11-11
Ras & färg: Nonself black otter
Kön: Hane

Valdemar är en fantastiskt fin hane som redan har ett cert i bagaget och stor potential att ta hem flera. Mycket balanserad teckning. Nyfiken kille som gärna kommer fram, men som fortfarande är lite blyg.

Fantastiska nyheter!
I samarbete med Kasatka's marsvin kommer en liten bebishane flytta in till Valdemar så att de kan flytta tillsammans när vi kan se att de trivs ihop! Mer info om den lilla bebishanen när vi vet vem det blir. 

LOJKU
P1011835 LOJKU
Född: 2018-03-12
Ras & färg: Eng crested lilac fox
Kön: Hane (kastreras)

Lojku är en lugn och ordningssam ung herre med supersöt uppsyn. Kan vara lite försiktig i buren, men kommer fram och hälsar och tar grönsaker ur handen. I famnen kommer han mer till sin rätt och är enkel att hantera och pyssla med.

Lojku kommer kastreras i september, han ska självklart få god tid på sig att läka efter detta, men det går bra att lämna intresseanmälan i förväg.

1200 kr - Reserverad till Miranda D.

Köpvillkor
Jag månar om att hitta rätt och riktigt bra hem åt de marsvin jag säljer. Det är viktigt att du som köpare samtycker till köpvillkoren samt känner dig informerad om vad som gäller vid ett marsvinköp. Läs igenom mina köpvillkor här.

Priser
Marsvinsungar: 500 kr
Vuxna marsvin: 300-500 kr
Kastrater: 1200 kr

Cotopaxi
saphiras2
Godkänd och registrerad uppfödare i Svenska marsvinsföreningen

Första kontakten
Fyll i formuläret längst ner på den här sidan och berätta lite om dina marsvinsplaner och vad just du kan erbjuda för hem. Informationen gör att jag kan hjälpa dig med råd och även får en känsla av vem du är och om du kan passa som köpare till mina marsvin.

- Hem som kan erbjuda bur om 150x60 cm eller större prioriteras.
- Hem som söker hona till befintlig flock i stor bur prioriteras.

Du behöver inte ha haft marsvin tidigare, men då bör det framgå att du är väl påläst om vad marsvin är för slags djur och hur de bäst ska hållas och skötas.

Reservera marsvin
När vi diskuterat igenom dina marsvinsplaner och allt känns bra för oss båda går det att reservera marsvin. Det görs genom att du swishar eller överför 100 kr/marsvin som dras från köpesumman. Det går inte att reservera ofödda bebisar. Reservationen är menat som en försäkran för oss båda; för min del att det finns ett seriöst och bra hem som väntar på marsvinet och för din del att marsvinet hålls till dig och inte säljs till någon annan. Om köparen ångrar sig eller slutar höra av sig/slutar svara på mina meddelanden upphör reservationen och pengarna återbetalas ej.

Om vi inte redan har diskuterat avhämtning och/eller leverans börjar vi i samband med detta steg även att planera för detta.

Avhämtning och leverans
Marsvinen hämtas hos oss i Häljarp (söder om Landskrona). Jag kan även ta med marsvinen när jag åker iväg på utställning. Bor du inom Skåne är jag behjälplig med leverans mot körersättning - om jag inte har ärenden i trakten, då behöver jag givetvis inte få någon ersättning. Jag försöker alltid göra mitt bästa för att det ska bli så bra och smidigt för både mina djur och köpare.

Skicka en intresseanmälan!

Lämna en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan. Frågorna är till för att jag ska kunna bilda mig en första uppfattning av dig/er. Är det något du/ni undrar om marsvin, dess skötsel eller annat är det bara att fråga på!