sokernyahem

Här finner du de marsvin som letar efter nya hem just nu.
Kolla även in Väntade kullar för att se vad som är på gång.

punkter

AURELIO
P1001072 Kön: Hane
Född: 2020-01-22
Ras/färg: Self black
E: SCH Duetten's Blueberry Akilles
U: Saphira's Amali av Angal

Aurelio är en söt, mysig och nyfiken liten kille med framtiden för sig. Vill flytta till ett hem som kan erbjuda sällskap av en vuxen hane och stor bur! Kan ev flytta tillsammans med vuxen hane härifrån.

450 kr

 

LOJKU
lojku5 Kön: Hane
Födda: 2018-03-12
Ras/färg: Eng crested lilac fox

Lojku säljes endast tillsammans med Aurelio, annars är han inte till salu. ;) 

450 kr

 

ARTISTEN & BLACK MAGIC
artbl Kön: Hanar
Födda: 2017-10-23 / 2019-02-13

De här fina killarna trivs väldigt bra tillsammans och vill flytta ihop till sitt för-alltid-hem. Båda är nyfikna och framåt; Artisten hänger gärna på burkanten när han vill ha sina grönsaker och Black Magic börjar också ta för sig. Båda är keliga och mysiga att ha att göra med och kommer blomstra ytterligare med bara lite mer tid.  

600 kr

 

CERA
  Kön: Hona
Född: 2018-03-06
Ras/färg: Nonself red california black

Cera är en otroligt vacker, men lite osäker tjej som behöver bo med en eller flera trygga honor i sitt nya hem. Hon stressar lätt upp sig, varför man behöver hantera henne lugnt och försiktigt, på hennes villkor. Säljes absolut inte till avel eller utställning, utan ett hem som erbjuder ett lugnt, tryggt och stabilt hem för resten av hennes liv.

300 kr 

Köpvillkor
Jag månar om att hitta rätt och riktigt bra hem åt de marsvin jag säljer. Det är viktigt att du som köpare samtycker till köpvillkoren samt känner dig informerad om vad som gäller vid ett marsvinköp. Läs igenom mina köpvillkor här.Cotopaxi


saphira
Godkänd och registrerad uppfödare i Svenska marsvinsföreningen

hur

Första kontakten
Fyll i formuläret längst ner på den här sidan och berätta lite om dina marsvinsplaner och vad just du kan erbjuda för hem. Informationen gör att jag kan hjälpa dig med råd och även får en känsla av vem du är och om du kan passa som köpare till mina marsvin.

- Hem som kan erbjuda bur om 150x70 cm / 160x60 cm eller större prioriteras.
- Hem som söker honor och kan erbjuda flockliv (tre eller fler marsvin) prioriteras.

Du behöver inte ha haft marsvin tidigare, men då bör det framgå att du är väl påläst om vad marsvin är för slags djur och hur de bäst ska hållas och skötas.

Reservera marsvin
När vi diskuterat igenom dina marsvinsplaner och allt känns bra för oss båda går det att reservera marsvin. Det görs genom att du swishar eller överför 100 kr/marsvin som dras från köpesumman. Det går inte att reservera ofödda bebisar. Reservationen är menat som en försäkran för oss båda; för min del att det finns ett seriöst och bra hem som väntar på marsvinet och för din del att marsvinet hålls till dig och inte säljs till någon annan. Om köparen ångrar sig eller slutar höra av sig/slutar svara på mina meddelanden upphör reservationen och pengarna återbetalas ej.

Om vi inte redan har diskuterat avhämtning och/eller leverans börjar vi i samband med detta steg även att planera för detta.

Avhämtning och leverans
Marsvinen hämtas hos oss i Häljarp (söder om Landskrona). Jag kan även ta med marsvinen när jag åker iväg på utställning. Bor du inom Skåne är jag behjälplig med leverans mot körersättning - om jag inte har ärenden i trakten, då behöver jag givetvis inte få någon ersättning. Jag försöker alltid göra mitt bästa för att det ska bli så bra och smidigt för både mina djur och köpare.

Skicka en intresseanmälan!

Lämna en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan. Frågorna är till för att jag ska kunna bilda mig en första uppfattning av dig/er. Är det något du/ni undrar om marsvin, dess skötsel eller annat är det bara att fråga på!