tillsalu

Här finner du de marsvin vi har till salu just nu.
Kolla även in Väntade kullar för att se vad som är på gång.

punkter

Köpvillkor
Jag månar om att hitta rätt och riktigt bra hem åt de marsvin jag säljer. Det är viktigt att du som köpare samtycker till köpvillkoren samt känner dig informerad om vad som gäller vid ett marsvinköp. Läs igenom våra köpvillkor här.

Prislista
Priset står under varje marsvin. Ibland har jag välfungerande marsvinspar som säljes tillsammans till reducerat pris, just för att jag vill att de båda vännerna ska få fortsätta bo tillsammans i ett nytt, gemensamt hem. Kastrerade hanar är dyrare eftersom de genomgått en kostsam operation och fått ordentlig eftervård.   

Bebisar: 400-450 kr
Californiatecknade marsvin: 450-700 kr
Vuxna marsvin: från 300 kr
Kastrerad hane: 1200 kr

Startpaket
Vill du köpa med extra foder till dina marsvin? Ta en titt på mina specialsammansatta kraftfoder här

Cotopaxi

Första kontakten
Om du ser ett eller flera marsvin du tycker om, eller vill visa ditt intresse inför kommande kullar blir jag jätteglad för ett mail där du presenterar dig själv, berättar om dina marsvinsplaner och vad du kan erbjuda för hem. Informationen gör att jag kan hjälpa dig med råd och även får en känsla av vem du är och om du kan passa som köpare till mina marsvin.

Reservera marsvin
När vi diskuterat igenom dina marsvinsplaner och allt känns bra för oss båda går det att reservera marsvin. Det görs genom att du Swishar eller överför 100 kr/marsvin som dras från köpesumman. Det går inte att reservera ofödda bebisar. Reservationen är menat som en försäkran för oss båda; för min del att det finns ett seriöst och bra hem som väntar på marsvinet och för din del att marsvinet hålls till dig och inte säljs till någon annan. Om köparen ångrar sig eller slutar höra av sig/slutar svara på mina meddelanden upphör reservationen och pengarna återbetalas ej. Jag vill ha god kontakt med mina köpare och jag förutsätter att det blivande hemmet blir glad för små uppdateringar om djuren i väntan på flytt.   

Om vi inte redan har diskuterat avhämtning och/eller leverans börjar vi i samband med detta steg även att planera för detta.

Avhämtning och leverans
Marsvinen hämtas hos oss i Västra hamnen, Malmö. Jag kan även ta med marsvinen när jag åker iväg på utställning. Bor du inom Skåne är jag behjälplig med leverans mot körersättning - om jag inte har ärenden i trakten, då är det givetvis inga problem att ta med mig marsvin. Jag gör alltid vad jag kan för att det ska bli så bra och smidigt för mina köpare.

Marsvinen kan också levereras i samband med utställningar och resor som jag eller vänner åker på. Vanligen går det att ordna transport genom hela landet, men du måste själv vara beredd på att ta dig vissa sträckor om transporten inte går direkt dit du bor.saphira
Godkänd och registrerad uppfödare i Svenska marsvinsföreningen

 

FÄRDIGA PAR

Läromästaren och hans skyddsling

IMG_7232

Saphira's Vaniljmunk & Saphira's Melchior

De här killarna matchar varandra väldigt bra! Den lite äldre och mogna Melchior är en otroligt lugn och trygg hane för unga och spralliga Vaniljmunk att få växa upp med. Han kommer att lära honom allt han kan och lite till, vilket förmodligen kommer forma en mycket harmonisk ung hane. 

700 kr
HANAR / MALES
eldglod

Saphira's Eldglöd
Född: 
2018-06-26
E:
 Niffer's Dragonheart
U: Saphira's Acorn of my Life

Eldglöd är en minst sagt eldig liten kille med öronen på svaj och en hel del energi som spritter i den lilla kroppen. Han är av rasen Self red och 10 veckor gammal - redo för nya äventyr.

Eldglöd behöver en trygg och social vuxen hane och en lugn husse/matte för bästa möjliga fortsatta utveckling. De röda tar ofta lång tid på sig att landa och bli lugna, men får de bara rätt förutsättningar är de väldigt trevliga och roliga marsvin, allt som oftast med en räv bakom örat.


400 kr
HONOR / FEMALES
IMG_7178

tusenskona
Ras & färg:
Nonself pe white california black
Född:
2017-10-03
E:
Saphira's Cassini
U:
Muffes Captain Amelia

Tusensköna är en nyfiken och rolig hona med rejäl kropp och fina proportioner. Teckningsfärgen är endast utbredd på öronen, i övrigt är hon ytterst sparsamt tecknad. Med sin härliga personlighet och den välbyggda kroppen kan hon säkert göra sig ett namn i pet class.

Hon är en väldigt social och trevlig hona som vill bo i grupp/flock med andra honor!

400 kr

Skicka en intresseanmälan!

Om du är intresserad av ett eller flera marsvin, vänligen kontakta mig genom att fylla i formuläret nedan där du beskriver:

* Vad du kan erbjuda för hem.
* Vem som finns i familjen.
* Tidigare marsvinsvana.

Läs våra köpvillkor före kontakt!

Tack på förhand!