sokernyahem

Här finner du de marsvin som letar efter nya hem just nu.
Kolla även in Väntade kullar för att se vad som är på gång.

punkter
  

ASTA
auli ASTA
Född: 2020-06-20
Ras & färg: Self black
Kön: Hona

Asta är en söt hona som passar bäst till kel och utställning i petklass på grund av några goldenhår i pannan. Säljes företrädesvis till hem som kan erbjuda flockliv.

Leveransklar ca 1/8.

500 kr
AULI
asta AULI
Född: 2020-06-20

Ras & färg: Nonself black tan
Kön: Hona

Auli är en söt hona som passar bäst till kel och utställning i petklass på grund av öronveck. Säljes företrädesvis till hem som kan erbjuda flockliv.

Leveransklar ca 1/8.

500 kr
AMALI
 Bild kommer AMALI
Född: 2019-03-02

Ras & färg: Nonself black tan
Kön: Hona

Amali är en snäll och fin hona som har fått två trevliga kullar hos mig och som inte ska ha fler bebisar nu. Säljes gärna tillsammans med sina döttrar eller till ett hem som kan erbjuda flockliv.

Leveransklar ca 1/8.

500 kr
AIKU & ARAMIS
 Bild kommer AIKU
Född: 2019-06-13
Ras & färg: Nonself lilac tan
Kön Hane

ARAMIS
Född: 2020-01-22
Ras & färg: Nonself black fox
Kön: Hane

Dessa underbara killar säljes endast tillsammans och allra helst till ett hem som kan erbjuda stor bur (minst 150x70 el 160x60 cm). Det är ett mycket trevligt och mysigt hanpar med stor utvecklingspotential.

800 kr

Köpvillkor
Jag månar om att hitta rätt och riktigt bra hem åt de marsvin jag säljer. Det är viktigt att du som köpare samtycker till köpvillkoren samt känner dig informerad om vad som gäller vid ett marsvinköp. Läs igenom mina köpvillkor här.

Priser
Marsvinsungar: 500 kr
Vuxna marsvin: 300-500 kr
Kastrater: 1400 kr*

* Kastrering + eftervård är dyrt, varför priset dessvärre återspeglar dessa utgifter. 


Cotopaxi


saphira
Godkänd och registrerad uppfödare i Svenska marsvinsföreningen

hur

Första kontakten
Fyll i formuläret längst ner på den här sidan och berätta lite om dina marsvinsplaner och vad just du kan erbjuda för hem. Informationen gör att jag kan hjälpa dig med råd och även får en känsla av vem du är och om du kan passa som köpare till mina marsvin.

- Hem som kan erbjuda bur om 150x70 cm / 160x60 cm eller större prioriteras.
- Hem som söker honor och kan erbjuda flockliv (tre eller fler marsvin) prioriteras.

Du behöver inte ha haft marsvin tidigare, men då bör det framgå att du är väl påläst om vad marsvin är för slags djur och hur de bäst ska hållas och skötas.

Reservera marsvin
När vi diskuterat igenom dina marsvinsplaner och allt känns bra för oss båda går det att reservera marsvin. Det görs genom att du swishar eller överför 100 kr/marsvin som dras från köpesumman. Det går inte att reservera ofödda bebisar. Reservationen är menat som en försäkran för oss båda; för min del att det finns ett seriöst och bra hem som väntar på marsvinet och för din del att marsvinet hålls till dig och inte säljs till någon annan. Om köparen ångrar sig eller slutar höra av sig/slutar svara på mina meddelanden upphör reservationen och pengarna återbetalas ej.

Om vi inte redan har diskuterat avhämtning och/eller leverans börjar vi i samband med detta steg även att planera för detta.

Avhämtning och leverans
Marsvinen hämtas hos oss i Häljarp (söder om Landskrona). Jag kan även ta med marsvinen när jag åker iväg på utställning. Bor du inom Skåne är jag behjälplig med leverans mot körersättning - om jag inte har ärenden i trakten, då behöver jag givetvis inte få någon ersättning. Jag försöker alltid göra mitt bästa för att det ska bli så bra och smidigt för både mina djur och köpare.

Skicka en intresseanmälan!

Lämna en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan. Frågorna är till för att jag ska kunna bilda mig en första uppfattning av dig/er. Är det något du/ni undrar om marsvin, dess skötsel eller annat är det bara att fråga på!