sokernyahem

Här finner du de marsvin som letar efter nya hem just nu.
Kolla även in Väntade kullar för att se vad som är på gång.

punkter

VIKTIGT
HÖG EFTERFRÅGAN PÅ HONOR JUST NU!
Saphira's är en liten marsvinsuppfödning vars syfte är att bevara och förbättra ett mindre antal raser/varianter avseende hälsa, temperament och yttre egenskaper.
Det gör att varje kull är noga planerad för att uppnå mina uppsatta avelsmål och att varje litet liv som föds är oerhört värdefullt både för mig och för rasvarianten. Tyvärr är det så att det är honor som trivs bäst i flock, 
varför det främst är honor som behålles ur kullarna och varför vi sällan har honbebisar till salu. Det är absolut inget fel på hanar, många hävdar till och med att hanarna ofta blir mer sociala och tillgivna. Välj inte bort hanar om du letar efter två nya familjemedlemmar - hanar är ett minst lika bra val som honor och man slipper dessutom risken att marsvinet drabbas av äggstockscystor eller juvertumörer. 
  

 VAINO
IMG_1318 Kön: Hane
Ras/färg: Self black
Född: 2020-05-06

Vaino är ännu bara en liten bebis, mer om hans personlighet kommer snart.

Vaino har för ljus svart färg, men annars väldigt fint huvud och bra öron. Passar främst till kel och petutställning, ev avel.

Kan ev flytta med sin bror, annars gärna med en vuxen hane härifrån.

500 kr

 

 VARPO
IMG_1319 Kön: Hane
Ras/färg: Nonself black fox
Född: 2020-05-06

Varpo är ännu bara en liten bebis, mer om hans personlighet kommer snart.

Varpo har fin svärta, bra teckning (lite övertecknad), men ett öronveck. Passar främst till kel och petutställning, ev avel. 

Kan ev flytta med sin bror, annars gärna med en vuxen hane härifrån.

500 kr

Köpvillkor
Jag månar om att hitta rätt och riktigt bra hem åt de marsvin jag säljer. Det är viktigt att du som köpare samtycker till köpvillkoren samt känner dig informerad om vad som gäller vid ett marsvinköp. Läs igenom mina köpvillkor här.Cotopaxi


saphira
Godkänd och registrerad uppfödare i Svenska marsvinsföreningen

hur

Första kontakten
Fyll i formuläret längst ner på den här sidan och berätta lite om dina marsvinsplaner och vad just du kan erbjuda för hem. Informationen gör att jag kan hjälpa dig med råd och även får en känsla av vem du är och om du kan passa som köpare till mina marsvin.

- Hem som kan erbjuda bur om 150x70 cm / 160x60 cm eller större prioriteras.
- Hem som söker honor och kan erbjuda flockliv (tre eller fler marsvin) prioriteras.

Du behöver inte ha haft marsvin tidigare, men då bör det framgå att du är väl påläst om vad marsvin är för slags djur och hur de bäst ska hållas och skötas.

Reservera marsvin
När vi diskuterat igenom dina marsvinsplaner och allt känns bra för oss båda går det att reservera marsvin. Det görs genom att du swishar eller överför 100 kr/marsvin som dras från köpesumman. Det går inte att reservera ofödda bebisar. Reservationen är menat som en försäkran för oss båda; för min del att det finns ett seriöst och bra hem som väntar på marsvinet och för din del att marsvinet hålls till dig och inte säljs till någon annan. Om köparen ångrar sig eller slutar höra av sig/slutar svara på mina meddelanden upphör reservationen och pengarna återbetalas ej.

Om vi inte redan har diskuterat avhämtning och/eller leverans börjar vi i samband med detta steg även att planera för detta.

Avhämtning och leverans
Marsvinen hämtas hos oss i Häljarp (söder om Landskrona). Jag kan även ta med marsvinen när jag åker iväg på utställning. Bor du inom Skåne är jag behjälplig med leverans mot körersättning - om jag inte har ärenden i trakten, då behöver jag givetvis inte få någon ersättning. Jag försöker alltid göra mitt bästa för att det ska bli så bra och smidigt för både mina djur och köpare.

Skicka en intresseanmälan!

Lämna en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan. Frågorna är till för att jag ska kunna bilda mig en första uppfattning av dig/er. Är det något du/ni undrar om marsvin, dess skötsel eller annat är det bara att fråga på!