Söker nya hem

Här visas marsvin som letar efter nya hem. Är du intresserad fyller du i formuläret längst ner på sidan.

punkter

P1023048
P1023043
Galileo & Daddy

Duetten's Galileo
Ras & färg: Nonself solid zobelagouti
Född: 2019-08-17

Saphira's Daddy Cakelegs
Ras & färg: Self cream
Född: 2021-05-25

Detta supersnygga par består av stabbiga och unikt stiliga Galileo och hans nya lilla skyddsling Daddy som föddes i min senaste kull. Galileo är den perfekta kelgrisen som allra oftast är lugn och trygg vid hantering och Daddy är det oskrivna bladet som det nya hemmet kommer att forma. Redan nu märker man dock att Daddy är en social kille som pratar mycket. Killarna säljes endast tillsammans och passar till kel, utställning (Galileo är en solklar vinnare till petklass, Daddy går även att visa i rasklass) och avel. 

1000 kr / Reserverade!
 
- -  
P1023070ä
P1023071
Iris

Define ET
Ras & färg: Self lemon
Född: 2020-05-06

Iris är den utforskande typen som tycker det är roligt när man möblerar om i buren eller i rasthagen och som uppskattar all tid där hon får röra sig fritt tillsammans med sina kompisar. På grund av hennes kropp och storlek passar hon tyvärr inte till varken avel eller utställning (hon är för liten och då vill man inte belasta henne med att bära en kull), men hon är fortfarande en sund och frisk hona som vill ha ett berikande kelhem som kan erbjuda henne stor bur och nya kompisar. 

500 kr
 
- -  
 P1023064
P1023056
Champis & Måne

SjrV-18 Saphira's Champagne for Breakfast
Ras & färg: Eng crested lemon
Född: 2018-02-14

Saphira's Over the Moon
Ras & färg: Eng crested saffron
Född: 2020-10-21

Champis och Måne är far & son och har bott tillsammans sedan Måne var 4 veckor gammal. Champis är en av mina stora stoltheter; han är en fantastiskt fin crestad lemon, om än något flammig i sin färg just idag. Måne ser mycket upp till sin pappa och har lärt sig hur man hänger på burkanten för att få uppmärksamhet. Även han är fin, men är lite ljus för att vara saffron. Killarna säljes allra helst till en uppfödare som vill ta vara på deras fina egenskaper, men rätt hem är viktigast. De vill bli bortskämda med en stor bur och ändlöst med kärlek! 

1000 kr
 
- -  
 P1023036
P1023028
Ice & Justin

Sir Tobys Hollywood Ice on Ice
Ras & färg: Nonself DE white california black
Född: 2016-06-01

Ice är en superfin california-hane som nyss har fyllt 5 år. Han är fortfarande pigg och frisk, men har börjat bli lite tunnare och knotigare i kroppen. Jag tror och hoppas att han fortfarande kan lämna bebisar och det vore därför väldigt roligt om en uppfödare vill ta sig an honom och låta honom få stanna livet ut. Självklart blir jag lika glad om han kan få ett fint pensionärsliv tillsammans med sin nuvarande rumskompis Justin.

Lindemoses Azusa Justin
Ras & färg: Nonself black/cream/white roan otter california black
Född: 2019-06-26

Justin är den ultimata petgrisen som faktiskt blivit BIS 1 på sin första (webb)utställning. Det hade varit väldigt intressant om nästa hem skulle vilja fortsätta visa honom i pet. Justin är en bastant, fin och social kille som hänger på Ice i hans framfart. Justin är försäkrad i Agria och det nya hemmet får gärna ta över försäkringen om så önskas. Justin flyttar allra helst tillsammans med Ice, men kan även flytta ensam om det nya hemmet kan erbjuda en bebishane åt honom.

1000 kr tillsammans / 500 kr styck
 

Köpvillkor
Jag månar om att hitta rätt och riktigt bra hem åt de marsvin jag säljer. Det är viktigt att du som köpare samtycker till köpvillkoren samt känner dig informerad om vad som gäller vid ett marsvinköp. Läs igenom mina köpvillkor här.

Priser
Marsvinsungar: 500 kr
Vuxna marsvin: 400-500 kr
Kastrater: 1500 kr

Cotopaxi
saphiras2
Godkänd och registrerad uppfödare i Svenska marsvinsföreningen

Första kontakten
Fyll i formuläret längst ner på den här sidan och berätta lite om dina marsvinsplaner och vad just du kan erbjuda för hem. Informationen gör att jag kan hjälpa dig med råd och även får en känsla av vem du är och om du kan passa som köpare till mina marsvin.

- Hem som kan erbjuda bur om 160x80 cm eller större prioriteras.
- Hem som söker hona till befintlig flock i stor bur prioriteras.

Du behöver inte ha haft marsvin tidigare, men då bör det framgå att du är väl påläst om vad marsvin är för slags djur och hur de bäst ska hållas och skötas.

Reservera marsvin
När vi diskuterat igenom dina marsvinsplaner och allt känns bra för oss båda går det att reservera marsvin. Det görs genom att du swishar eller överför 100 kr/marsvin som dras från köpesumman. Det går inte att reservera ofödda bebisar. Reservationen är menat som en försäkran för oss båda; för min del att det finns ett seriöst och bra hem som väntar på marsvinet och för din del att marsvinet hålls till dig och inte säljs till någon annan. Om köparen ångrar sig eller slutar höra av sig/slutar svara på mina meddelanden upphör reservationen och pengarna återbetalas ej.

Om vi inte redan har diskuterat avhämtning och/eller leverans börjar vi i samband med detta steg även att planera för detta.

Avhämtning och leverans
Marsvinen hämtas hos oss i Häljarp (söder om Landskrona). Jag kan även ta med marsvinen när jag åker iväg på utställning. Bor du inom Skåne är jag behjälplig med leverans mot körersättning - om jag inte har ärenden i trakten, då behöver jag givetvis inte få någon ersättning. Jag försöker alltid göra mitt bästa för att det ska bli så bra och smidigt för både mina djur och köpare.

Skicka en intresseanmälan!

Lämna en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan. Frågorna är till för att jag ska kunna bilda mig en första uppfattning av dig/er. Är det något du/ni undrar om marsvin, dess skötsel eller annat är det bara att fråga på!