nyahem

Här finner du de marsvin som letar efter nya hem just nu.
Kolla även in Väntade kullar för att se vad som är på gång.

punkter
  

VALDEMAR OCH KILEONIA
P1022435

VALDEMAR
Född: 2019-11-11
Ras & färg: Nonself black otter
Kön: Hane

Valdemar är en nyfiken, om än något försiktig kille som ändå har lärt sig att när det vankas grönsaker kan man komma fram och plocka sin favorit från handen. Han är en snäll, mild och kelen kille som verkligen uppskattar en stund i en varm filt tillsammans med sin människa. I dessa situationer är han väldigt lugn och trygg. Valdemar har tagit 1 cert och 2 BIR-R junior-placeringar på utställning och är en extremt fin rasrepresentant om man är intresserad av att ställa ut (absolut inget måste).

KILEONIA
Född: 2020-10-13
Ras & färg: Self black
Kön: Hane

Lilla Kileonia kommer från Kasatka's uppfödning och har fått flytta ihop med Valdemar som flyttsällskap. Jag har börjat lära känna Kileonia nu och det är en helt bedårande kille; supercharmig, nyfiken till tusen och helt säkert en gris som kommer förgylla sin nya ägares vardag precis som han gör med min! Kileonia är fortfarande mycket bebis i sitt sätt, dvs sprallig och behöver bli tryggare i hanteringen - något som inte kommer bli några problem då det är en mycket lovande och trevlig kille!

Valdemar och Kileonia bor just nu i en bur om 150x60 cm och vill gärna flytta till någon som kan erbjuda samma burstorlek, men gärna större. Exempel på bra storlek av gallerbur.
Exempel på hemmagjord bur av Ikeas BILLY-bokhylla.


900 kr

P1022439

P1022443

Köpvillkor
Jag månar om att hitta rätt och riktigt bra hem åt de marsvin jag säljer. Det är viktigt att du som köpare samtycker till köpvillkoren samt känner dig informerad om vad som gäller vid ett marsvinköp. Läs igenom mina köpvillkor här.

Priser
Marsvinsungar: 500 kr
Vuxna marsvin: 300-500 kr
Kastrater: 1200 kr

Cotopaxi
saphiras2
Godkänd och registrerad uppfödare i Svenska marsvinsföreningen

Första kontakten
Fyll i formuläret längst ner på den här sidan och berätta lite om dina marsvinsplaner och vad just du kan erbjuda för hem. Informationen gör att jag kan hjälpa dig med råd och även får en känsla av vem du är och om du kan passa som köpare till mina marsvin.

- Hem som kan erbjuda bur om 150x60 cm eller större prioriteras.
- Hem som söker hona till befintlig flock i stor bur prioriteras.

Du behöver inte ha haft marsvin tidigare, men då bör det framgå att du är väl påläst om vad marsvin är för slags djur och hur de bäst ska hållas och skötas.

Reservera marsvin
När vi diskuterat igenom dina marsvinsplaner och allt känns bra för oss båda går det att reservera marsvin. Det görs genom att du swishar eller överför 100 kr/marsvin som dras från köpesumman. Det går inte att reservera ofödda bebisar. Reservationen är menat som en försäkran för oss båda; för min del att det finns ett seriöst och bra hem som väntar på marsvinet och för din del att marsvinet hålls till dig och inte säljs till någon annan. Om köparen ångrar sig eller slutar höra av sig/slutar svara på mina meddelanden upphör reservationen och pengarna återbetalas ej.

Om vi inte redan har diskuterat avhämtning och/eller leverans börjar vi i samband med detta steg även att planera för detta.

Avhämtning och leverans
Marsvinen hämtas hos oss i Häljarp (söder om Landskrona). Jag kan även ta med marsvinen när jag åker iväg på utställning. Bor du inom Skåne är jag behjälplig med leverans mot körersättning - om jag inte har ärenden i trakten, då behöver jag givetvis inte få någon ersättning. Jag försöker alltid göra mitt bästa för att det ska bli så bra och smidigt för både mina djur och köpare.

Skicka en intresseanmälan!

Lämna en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan. Frågorna är till för att jag ska kunna bilda mig en första uppfattning av dig/er. Är det något du/ni undrar om marsvin, dess skötsel eller annat är det bara att fråga på!