tillsalu

Här finner du de marsvin vi har till salu just nu.
Kolla även in Väntade kullar för att se vad som är på gång.

punkter

Köpvillkor
Jag månar om att hitta rätt och riktigt bra hem åt de marsvin jag säljer. Det är viktigt att du som köpare samtycker till köpvillkoren samt känner dig informerad om vad som gäller vid ett marsvinköp. Läs igenom våra köpvillkor här.

Prislista
Priset står under varje marsvin. Ibland har jag välfungerande marsvinspar som säljes tillsammans till reducerat pris, just för att jag vill att de båda vännerna ska få fortsätta bo tillsammans i ett nytt, gemensamt hem. Kastrerade hanar är dyrare eftersom de genomgått en kostsam operation och fått ordentlig eftervård.   

Bebisar: 400-450 kr
Californiatecknade marsvin: 450-700 kr
Vuxna marsvin: från 300 kr
Kastrerad hane: 950 kr

Startpaket
Vill du köpa med extra foder till dina marsvin? Ta en titt på mina specialsammansatta kraftfoder här

Cotopaxi

Första kontakten
Om du ser ett eller flera marsvin du tycker om, eller vill visa ditt intresse inför kommande kullar blir jag jätteglad för ett mail där du presenterar dig själv, berättar om dina marsvinsplaner och vad du kan erbjuda för hem. Informationen gör att jag kan hjälpa dig med råd och även får en känsla av vem du är och om du kan passa som köpare till mina marsvin.

Reservera marsvin
När vi diskuterat igenom dina marsvinsplaner och allt känns bra för oss båda går det att reservera marsvin. Det görs genom att du Swishar eller överför 100 kr/marsvin som dras från köpesumman. Det går inte att reservera ofödda bebisar. Reservationen är menat som en försäkran för oss båda; för min del att det finns ett seriöst och bra hem som väntar på marsvinet och för din del att marsvinet hålls till dig och inte säljs till någon annan. Om köparen ångrar sig eller slutar höra av sig/slutar svara på mina meddelanden upphör reservationen och pengarna återbetalas ej. Jag vill ha god kontakt med mina köpare och jag förutsätter att det blivande hemmet blir glad för små uppdateringar om djuren i väntan på flytt.   

Om vi inte redan har diskuterat avhämtning och/eller leverans börjar vi i samband med detta steg även att planera för detta.

Avhämtning och leverans
Marsvinen hämtas hos oss i Västra hamnen, Malmö. Jag kan även ta med marsvinen när jag åker iväg på utställning. Bor du inom Skåne är jag behjälplig med leverans mot körersättning - om jag inte har ärenden i trakten, då är det givetvis inga problem att ta med mig marsvin. Jag gör alltid vad jag kan för att det ska bli så bra och smidigt för mina köpare.

Marsvinen kan också levereras i samband med utställningar och resor som jag eller vänner åker på. Vanligen går det att ordna transport genom hela landet, men du måste själv vara beredd på att ta dig vissa sträckor om transporten inte går direkt dit du bor.saphira
Godkänd och registrerad uppfödare i Svenska marsvinsföreningen

HANAR / MALES
IMG_6996

wondernamn
Ras & färg:
Eng crested pe white
Född: 
2018-02-14
E:
 SV-16 SCH Leon von Harlekin
U: 
SCH Saphira's Center of the You-niverse

Star är en ursöt, riktigt trevlig, ung hane som "råkat bli kvar" en tid extra, precis som två av hans totalt tre bröder. Oops. Star är brorsan som har fått absolut sötast huvud och är både lugn och väldigt social & pratglad. Hade det inte varit för ett förargligt öronveck hade jag velat behålla honom också, men nu ser det ut att bli brorsorna tills vidare - man kan ju tyvärr inte behålla alla.

Star säljes väldigt gärna med en bebishane! Han kommer bli världens bästa storebror! Han skulle även kunna säljas som kastrat, till ett pris om 950 kr.

400 kr
IMG_6949

espressonamn
Ras & färg: Am crested saffron
Född: 
2018-06-01
E: 
Saphira's Color to Diner For
U: Hill's Ritzy

Espresso förlorade sin älskade mamma när han bara var fem dagar gammal och det har inte varit lätt för honom. Lyckligtvis föddes han in i en flock där andra medlemmar har kunnat bidra med den värme och trygghet som en liten marsvinsunge så väl behöver och i skrivande stund (2018-06-14) har allt gått bra! Han äter ordentligt av all mat han får och skuttar & leker som vilken liten marsvinsunge som helst! 

Troligtvis blir Espresso leveransklar ca. den 20 juli, när han är sju veckor gammal och kan antingen flytta tillsammans med sin bror Space, eller tillsammans med en äldre hane.

400 kr
Reserverad till Agnes Lawesson
IMG_6950

spacenamn
Ras & färg: 
Eng crested lemon (få vita strån i cresten)
Född: 
2018-06-01
E: 
Saphira's Color to Diner For
U:
Hill's Ritzy

Space har samma bakgrundshistoria som Espresso. Space var den av ungarna som tyckte det var allra jobbigast att vara utan sin mamma till en början. Han ville inte alls ha någon ersättningsmat och ropade bara efter sin mamma... Vändningen kom när han upptäckte en av de andra honorna i flocken; Milly. Milly är en fantastiskt snäll hona som lät honom söka närhet och han fick till och med snutta på henne trots att hon inte hade någon mjölk att ge. Space fick utlopp för ett viktigt beteende och efter det hade han inga problem med att äta annan mat. 

Troligtvis dröjer det till Space är ungefär sju veckor innan han blir leveransklar; den 20 juli. Han kan antingen flytta tillsammans med sin bror Espresso, eller tillsammans med en äldre hane.

400 kr
Reserverad till Agnes Lawesson
IMG_7010

vaniljdrömnamn
Ras & färg: 
Self pe white
Född: 
2018-06-09
E: 
Sir Tobys Hollywood Frozen
U: 
Saphira's Tusensköna

Vaniljdröm är en söt liten hane som har californiaföräldrar, men som själv inte verkar få teckningen.

Vaniljdröm blir leveransklar omkring den 14 juli och kan flytta tillsammans med sin bror Vaniljmunk, eller en äldre hane här ifrån.

400 kr
IMG_7009

vaniljmunknamn
Ras & färg: 
Self pe white
Född: 
2018-06-09
E: 
Sir Tobys Hollywood Frozen
U: 
Saphira's Tusensköna

Vaniljmunk är en söt liten hane som har californiaföräldrar, men som själv inte verkar få teckningen.

Vaniljmunk blir leveransklar omkring den 14 juli och kan flytta tillsammans med sin bror Vaniljdröm, eller en äldre hane här ifrån.

400 kr
IMG_7006

cosmonamn
Ras & färg: 
Self cream
Född: 
2018-06-19
E: 
Define Ben
U: 
SCH Saphira's Center of the You-niverse

Cosmo är en bedårande hane med ok färg, typ och härlig kropp. Tyvärr ett öronveck, så passar inte till rasutställning.

Cosmo blir leveransklar omkring den 24 juli och kan flytta tillsammans med sin bror Zero, eller en äldre hane här ifrån.

400 kr
IMG_7008

zeronamn
Ras & färg: 
Self pe white
Född: 
2018-06-19
E: 
Define Ben
U: 
SCH Saphira's Center of the You-niverse

Zero är en jättesöt hane med fin färg, fina öron och vackra ögon.

Zero blir leveransklar omkring den 24 juli och kan flytta tillsammans med sin bror Cosmo, eller en äldre hane här ifrån.

400 kr
HONOR / FEMALES
tusensköna2

tusenskona
Ras & färg:
Nonself pe white california black
Född:
2017-10-03
E:
Saphira's Cassini
U:
Muffes Captain Amelia

Tusensköna är en nyfiken och rolig hona med rejäl kropp och fina proportioner. Teckningsfärgen är endast utbredd på öronen, i övrigt är hon ytterst sparsamt tecknad. Med sin härliga personlighet och den välbyggda kroppen kan hon säkert göra sig ett namn i pet class. Annars är hon en skön böna som gillar att bo med flera andra honor och har hittills inte varit någon bråkstake.

400 kr
IMG_6956

hotternamn
Ras & färg: 
Am crested lemon
Född: 
2018-06-01
E: 
Saphira's Color to Diner For
U:
Hill's Ritzy

Pink har samma bagrundshistoria som sina bröder lite längre upp, men var en av de tuffare bebisarna som snabbt hanterade situationen och hittade andra sätt att bli stark på. Hon är kort och gott en äkta optimist som aldrig någonsin har gett upp om livet eller tyckt att det har varit mindre bra. Hon är helt enkelt fantastisk och kommer säkert bli ett alldeles speciellt marsvin även som vuxen! 

Pink blir troligtvis leveransklar när hon är ungefär sju veckor, den 20 juli. Det kommer finnas ytterligare några honor till salu om sällskap inte redan finns i det nya hemmet.

450 kr 

Skicka en intresseanmälan!

Om du är intresserad av ett eller flera marsvin, vänligen kontakta mig genom att fylla i formuläret nedan där du beskriver:

* Vad du kan erbjuda för hem.
* Vem som finns i familjen.
* Tidigare marsvinsvana.

Läs våra köpvillkor före kontakt!

Tack på förhand!