sokernyahem

Här finner du de marsvin som letar efter nya hem just nu.
Kolla även in Väntade kullar för att se vad som är på gång.

punkter
  

CERA
Bild kommer CERA
Född: 2018-03-06
Ras & färg: Nonself red california black
Kön: Hona

Cera är en försiktig och reserverad hona som skulle kunna vidliknas Nasse i Nalle Puh - rädd och mesig av sig, men samtidigt väldigt godhjärtad och snäll. Behöver en trygg flock i sitt nya, livslånga hem (ej utställning/avel).

400 kr
AIKU & ARAMIS
 P1011822 AIKU
Född: 2019-06-13
Ras & färg: Nonself lilac tan
Kön Hane

ARAMIS
Född: 2020-01-22
Ras & färg: Nonself black fox
Kön: Hane

Dessa underbara killar säljes endast tillsammans och allra helst till ett hem som kan erbjuda stor bur (minst 150x70 el 160x60 cm). Det är ett mycket trevligt och mysigt hanpar med stor utvecklingspotential.

800 kr
SIXTEN & NIKLAS
P1011832 SIXTEN
Född: 2017-03-25
Ras & färg: Nonself lilac fox
Kön: Hane

NIKLAS
Född: 2018-10-09
Ras & färg: Nonself black fox
Kön: Hane

Detta mycket trevliga radarpar vill flytta tillsammans. De har bott ihop sedan Niklas var bebis och kompletterar varandra väldigt bra; Sixten är äventyraren som har lite svårare för att sitta stilla och Niklas är den gosiga som mer än gärna kelar. Vill bo stort och rymligt i sitt nya hem (om gallerbur gärna 150x70 el 160x60 cm).

800 kr - Reserverade!
VALDEMAR
Bild kommer VALDEMAR
Född: 2019-11-11
Ras & färg: Nonself black otter
Kön: Hane

Valdemar är en fantastiskt fin hane som redan har ett cert i bagaget och stor potential att ta hem flera. Det är en mysig, trevlig och go kille som helt enkelt har framtiden för sig. Går att reservera men är inte flyttklar än (går med hona).

500 kr
NEVER
P1011842 NEVER
Född: 2019-03-31
Ras & färg: Self black
Kön: Hane (kastrat)

Never är en vacker och mycket mysig kastrat som letar efter nya damer att hålla ordning på. 

1200 kr 
LOJKU
P1011835 LOJKU
Född: 2018-03-12
Ras & färg: Eng crested lilac fox
Kön: Hane (kastreras)

Lojku kommer kastreras under juli-augusti, han ska självklart få god tid på sig att läka efter detta, men går att reservera i förväg.

1200 kr

Köpvillkor
Jag månar om att hitta rätt och riktigt bra hem åt de marsvin jag säljer. Det är viktigt att du som köpare samtycker till köpvillkoren samt känner dig informerad om vad som gäller vid ett marsvinköp. Läs igenom mina köpvillkor här.

Priser
Marsvinsungar: 500 kr
Vuxna marsvin: 300-500 kr
Kastrater: 1200 kr


Cotopaxi


saphira
Godkänd och registrerad uppfödare i Svenska marsvinsföreningen

hur

Första kontakten
Fyll i formuläret längst ner på den här sidan och berätta lite om dina marsvinsplaner och vad just du kan erbjuda för hem. Informationen gör att jag kan hjälpa dig med råd och även får en känsla av vem du är och om du kan passa som köpare till mina marsvin.

- Hem som kan erbjuda bur om 150x70 cm / 160x60 cm eller större prioriteras.
- Hem som söker honor och kan erbjuda flockliv (tre eller fler marsvin) prioriteras.

Du behöver inte ha haft marsvin tidigare, men då bör det framgå att du är väl påläst om vad marsvin är för slags djur och hur de bäst ska hållas och skötas.

Reservera marsvin
När vi diskuterat igenom dina marsvinsplaner och allt känns bra för oss båda går det att reservera marsvin. Det görs genom att du swishar eller överför 100 kr/marsvin som dras från köpesumman. Det går inte att reservera ofödda bebisar. Reservationen är menat som en försäkran för oss båda; för min del att det finns ett seriöst och bra hem som väntar på marsvinet och för din del att marsvinet hålls till dig och inte säljs till någon annan. Om köparen ångrar sig eller slutar höra av sig/slutar svara på mina meddelanden upphör reservationen och pengarna återbetalas ej.

Om vi inte redan har diskuterat avhämtning och/eller leverans börjar vi i samband med detta steg även att planera för detta.

Avhämtning och leverans
Marsvinen hämtas hos oss i Häljarp (söder om Landskrona). Jag kan även ta med marsvinen när jag åker iväg på utställning. Bor du inom Skåne är jag behjälplig med leverans mot körersättning - om jag inte har ärenden i trakten, då behöver jag givetvis inte få någon ersättning. Jag försöker alltid göra mitt bästa för att det ska bli så bra och smidigt för både mina djur och köpare.

Skicka en intresseanmälan!

Lämna en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan. Frågorna är till för att jag ska kunna bilda mig en första uppfattning av dig/er. Är det något du/ni undrar om marsvin, dess skötsel eller annat är det bara att fråga på!