planeradekullar
- Vintern/våren 2021 -

-

SCH Duetten's Blueberry Akilles
akilles3
Saphira's Vilhelmina av Vigan
vilhelmina2
Förväntade raser: Nonself, Crested, ev. Self.
Förväntade färger: Black fox/otter, black.
Beräknad nedkomst: 5-7 februari.
Mål med kullen: I denna kombination får jag god skjuts av de stabila och vackra Duetten-linjerna där bland annat kropp, typ och inte minst teckning brukar vara stora styrkor. Akilles är en supertrevlig och mycket balanserad hane, en favorit! Vilhelmina är å andra sidan inte så pjåkig hon heller. Hon har ett väldigt feminint huvud, jättefin kroppsbyggnad och bra crest. På hennes minussida finns hennes överteckning, men det är ett litet minus i sammanhanget.
-- 
Duetten's Galileo
galileo4
Duetten's Goobaa
goobaa
Förväntade raser: Nonself, Teddy, Self.
Förväntade färger: För många för att lista.
Beräknad nedkomst: ev. 5-7 mars.
Mål med kullen: Här kan det komma både Teddy och korthår i en mängd olika färger, troligen även helt ok färgade korthår. Här förväntar jag mig lugna, trevliga och mysiga ungar. 
-- 
SCH Duetten's Blueberry Akilles
akilles3
Saphira's Okimi av Twelia
okimi2
Förväntade raser: Nonself.
Förväntade färger: Black fox, chokladbärare.
Beräknad nedkomst: 8-10 mars.
Mål med kullen: I denna kombination får jag både in supertrevligt temperament och förhoppningsvis en mer balanserad teckning (Okimi är övertecknad). Bebisarna blir alla black fox (ev. chans för self black), men kommer bära på choklad. 
--
Define Hot Chilli Define Yellow Wood
gemma2
Förväntade raser: Self.
Förväntade färger: Lemon, saffron, pe white.
Beräknad nedkomst: 8-10 mars.
Mål med kullen: Jag är verkligen supernöjd med Gemmas första kull och hoppas att hon och Chilli ska få en lika fantastisk kull. Gemma är en helt underbar hona; social, modig och en riktig utforskare - älskar verkligen hennes temperament! Chilli har lite samma stil så min förhoppning är så klart en ny generation av samma "skrot och korn" :) 
--
Duetten's Galileo
galileo4
Saphira's Fleur Fantôme
fleur
Förväntade raser: Nonself, Self.
Förväntade färger: Cream, DE/PE white, agouti, samtliga kan bli californiatecknade.
Beräknad nedkomst: Mars/april.
 Mål med kullen: Här hoppas jag för kung och fosterland på en frisk kull där åtminstone en california-hona i cream eller DE white tittar fram. Oddsen för just detta är inte superhöga, men det finns fler orsaker att längta efter denna kull. Båda tilltänkta föräldrar är trevliga, lugna och rejäla och utgör en spännande kombination tillsammans.  
 --
Saphira's Valdemar av Vigan Saphira's Onshi av Twelia
Förväntade raser: Nonself.
Förväntade färger: Black fox/otter. Chokladbärare.
Beräknad nedkomst: Mars/april.
Mål med kullen: Onshi är min bäst tecknade chocolate fox-hona, som förutom helt ok teckning även har fått ett superfint huvud och profil. I kombination med Valdemar, som har fantastiskt fin teckning runt om, kan detta förstärkas ytterligare. Båda dessa är nyfikna, men något återhållsamma marsvin som dock är väldigt trygga i all hantering. Eventuella bebisar kommer växa upp i en välfungerande och stabil flock, vilket skickar med bebisarna bra språk och flockkänsla.