planeradekullar
- Sommaren/hösten 2020 -

-- 

Matadorens Quite Nice Quality
qrut3
Saphira's Amali av Angal
amali3
Förväntade raser: Nonself, Self.
Förväntade färger: Black tan, black. Chokladbärare.
Beräknad nedkomst: Juni.
Mål med kullen: Här hoppas jag på små framtidshopp till mitt fortsatta chocolate fox-projekt. Qrut är ju liksom Qrut. En kille som alltid bokstavligt talat slänger sig på plexiglaset när man kommer in i rummet och som tigger sötast av alla marsvin jag har - med öppen mun och hängläpp! Amali är å andra sidan en riktig LADY. Hade hon varit en disneyfigur hade hon porträtterats med stora ögon, långa ögonfransar, stora, hängande öron och en lite blyg men charmerande personlighet. Ja, alltså Lady som i Lady & Lufsen. Här hoppas jag kunna spara en mini-Lady eftersom Amali bara fick pojkar i sin första kull. Ihopsatta 4/4.

-

Matadorens Quite Nice Quality
qrut3
SV-19 SCH Silkes Ophelia
ophelia
Förväntade raser: Nonself, Self.
Förväntade färger: Black tan, chocolate tan. Fox och om svarta; chokladbärare.
Beräknad nedkomst: September
Mål med kullen: Här hoppas jag få fler chokladbebisar att spara till fortsatt avelsarbete i "projekt chocolate fox". Supersnälla Ophelia + supercoola Qrut = top notch!

-

SjrV-18 Saphira's Champagne For Breakfast
champis2
Define Yellow Wood
gemma
Förväntade raser: Self, Crested.
Förväntade färger: Saffron, lemon och pe white
Beräknad nedkomst: Oktober
Mål med kullen: Oh my god, oh my god, oh my god - det här är en kull jag har väntat på länge! Gemma kom som en skänk från ovan till min nästintill utdöda lemonavel och förhoppningsvis kan hon tillsammans med Champis ge oss mer tid att bevara rasen/färgen. Förutom att vara två fina påskgula marsvin är både Champis och Gemma riktigt trevliga marsvin! Champis är så trygg i sig själv och brås så mycket på sin far, en oerhört omtyckt och saknad herre. Och Gemma är Upptågerska nummer 1! Hon är en pålitlig lekkamrat åt småbebisar, smart husvälterska och dessutom träbroklätterska. Ja, ni hör ju! Här kommer påhittiga, roliga och nyfikna bebisar att bakas!