Planerade kullar

Våren 2021  

-- 
Define Hot Chilli
chilli
Saphira's Fleur Fantôme
fleur
Förväntade raser: Self.
Förväntade färger: Cream, DE/PE white, buff, saffron, lemon.
Beräknad nedkomst: 23-25 maj.
Mål med kullen: Fleur har fått träffa den pratglada och mycket stiliga killen Chilli, eftersom förstahandsvalet Galileo tyvärr inte lyckades med parningsuppdraget trots många försök. I denna kull hoppas jag på en "påse vårkarameller" i olika färger, gärna chokladbaserade. Fleur är dräktig!
 --

 

Sensommaren/hösten 2021

Define Hot Chilli
chilli
Define ET
iris
Förväntade raser: Self.
Förväntade färger: Lemon, saffron & pe white.
Beräknad nedkomst: September.
Mål med kullen: I den här kullen hoppas jag på välbalanserade selfar med goda kroppar, typer och gärna pappa Chillis fina öron. Både mamma och pappa är riktigt roliga och påhittiga grisar, så jag tror och hoppas även på en kull med stora personligheter!
--
Sir Tobys Hollywood Ice on Ice Rainbow Dreams Candyfloss
candyfloss2

Förväntade raser: Self, Nonself.
Förväntade färger: DE white, DE white california black/chocolate.
Beräknad nedkomst: September.
Mål med kullen: Det främsta målet är att bevara Ice gamla fina Sir Tobys-linjer eftersom han endast lämnat en kull och börjar bli gammal. Förhoppningsvis blir detta en kull med roliga ungar med fint pigment, stora öron och bra typ. Vore så klart extra roligt om någon blev californiatecknad!
--
Define Hot Chilli
chilli
Saphira's Undercover Holygrace
grace
Förväntade raser: Self, Eng crested.
Förväntade färger: Lemon, pe white, saffron.
Beräknad nedkomst: Oktober.
Mål med kullen: Den här kullen blir som en revansch från Grace mamma Gemmas sista kull, som tyvärr inte resulterade i några levande bebisar (det blev en stor kull på sju ungar!). Nu blir det alltså nästan samma kombination, men samtidigt blir det ju så klart något helt annat eftersom Grace inte är Gemma. Förväntar mig roliga, försigkomna och fina ungar, med sunda och trevliga kroppar!
--
 Saphira's Over the Moon
måne
Saphira's Vilhelmina av Vigan
vilhelmina2
Förväntade raser: Nonself, Eng crested.
Förväntade färger: 
Lemonagouti, buffagouti.
Beräknad nedkomst: September.
Mål med kullen: Den här kullen blir en första kull i "projekt beige", där jag så småningom hoppas få fram beige tan/fox/otter. Måne är saffron och kan med andra ord inte nedärva zobel. Han har alltså rätt genpar på både B-, C-, och P-locus, vilket kan bli en bra början på detta projekt. Båda föräldrarna är för övrigt fina rasrepresentater med trevligt temperament och god hälsa.