planeradekullar
- Hösten/vintern 2019 -

 

Sir Tobys Hollywood Ice on Ice
ice8
Saphira's Innie Minnie Mighty Bow
minnie2
Förväntade raser: Nonself, Self.
Förväntade färger: Cream, DE white, Cream & DE white california black/chocolate. Ev PE white.
Beräknad nedkomst: 26-28 okt.
Mål med kullen: I den här kombinationen vill jag gärna få fram trygga, trevliga och sociala californiabebisar med cobbykroppar, stora öron och vackra huvuden. Bebisarna blir samtidigt lemonbärare.

--

Silkes Gandalf
gandalf2
Duetten's Viola
viola3
Förväntade raser: Nonself, Crested.
Förväntade färger: Black fox & black otter.
Beräknad nedkomst: 11-13 nov.
Mål med kullen: I denna spännande kombination hoppas jag att föräldrarnas flocksmarthet, vänliga karaktärer och lugn förstärks även i nästa generation. Gandalf har hittills lämnat väldigt fint tecknade bebisar, så jag hoppas att han slår igenom mest även här. I övrigt tror jag på fina kroppar och vackra huvuden.

-- 

Sir Tobys Hollywood Ice on Ice
ice8
Hill's Ödmjuk
odmjuk2
Förväntade raser: Nonself. Self. Crested.
Förväntade färger: Cream. Cream california black/chocolate.
Beräknad nedkomst: Nov.
Mål med kullen: Få fram fina och trevliga californiabebisar med pappas fina teckning och mammas vackra huvud. Både Ice och Ödmjuk är två stabila och trevliga marsvin (Ice är supersocial!), som fungerar fint med andra marsvin och är okomplicerade i sitt sätt.

--

Matadorens Quite Nice Quality
qrut3
SV-19 SCH Silkes Ophelia
ophelia
Förväntade raser: Nonself, ev Self.
Förväntade färger: Black/chocolate tan.
Beräknad nedkomst: Dec.
Mål med kullen: Den här kullen är särskilt spännande! Ophelia är nämligen chokladbärare och ur den här kullen kan det komma foxbärande chocolate tans. Vidare hoppas jag att bebisarna blir lika trevliga som sina båda föräldrar; Qrut är väldigt framåt och social, medan Ophelia är mer kelig av sig. Planen är att spara antingen en hane eller hona, beroende på vad som dyker upp.

--

Duetten's Blueberry Akilles
akilles2
Sockergrynets Glittra Grafitti
glittra
Förväntade raser: Nonself.
Förväntade färger: Black fox.
Beräknad nedkomst: Dec.
Mål med kullen: I den här kombinationen förväntar jag mig nyfikna och riktigt sociala foxar. Glittra är oerhört nyfiken och framåt och även om Akilles är något mer tillbakadragen är även han ganska cool i sitt sätt. Och absolut den mysigaste av de båda! Hans teckning, djupa svarta färg och fenomenala kropp är hans utseendemässiga styrkor vilket kompletterar Glittra oerhört bra.